logo

Modet att våga välja lycka

Åt middag med en vän i helgen som gör det modigaste och coolaste och viktigaste jag vet. Han skiljer sig från sin fru och låter deras barn få veta att vi alla är värda att vara lyckliga. Han visar att det är allas vår jävla rätt att få leva ett liv med kärlek och skratt, respekt och härligheter, och framförallt med styrkan och modet att våga välja det som är bäst, även om det blir stökigt och bråkigt och argt och sorgligt ett tag. Och det är det nu, det är skitjobbigt nu, men det kommer att bli så mycket bättre sen. För alla.

För han visar att det är värt att kämpa sig igenom tuffa beslut, tuffa tider och tuffa känslor. Han visar sina barn att dom också får välja det som gör dom lyckliga. Att det ibland är skitjobbigt och att det ibland gör andra ledsna och arga, men att det faktiskt i slutändan kommer att vara värt det, för alla, även fast dom vägrar att se det nu.

Det är fan det modigaste jag vet!

Det är det viktigaste som finns!

Jag önskar att alla vågade vara så modiga…

Leave a reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *