logo

För vem?

Är det här något för dig?

Med din hjälp tror jag att jag inte bara tog mig upp till där jag var tidigare utan vida över. Jag är dig redan så oändligt tacksam för din genuina klokskap, värme och omtänksamhet och för att DU delade allt detta med oss!

- Emma

Är du nyfiken på att förstå mer om dig själv och andra? Är du sugen på att ta reda på vad som är viktigt i ditt liv och hur du kan skapa mer av det? Vill du våga säga det som du vill säga, göra det som du vill göra, och känna det som du känner?

Nu för tiden är vi så upptagna att vi knappt hinner tänka, än mindre prata, alltså på riktigt prata. Vi jäktar genom dagarna utan att vi hinner se varandra, lyssna på varandra, vara närvarande för varandra. Och detta tär på oss, för vi behöver alla någon att prata med. Någon som lyssnar utan att döma, som ser oss utan sina egna glasögon, som vill hjälpa oss att förstå oss själva och som får oss att våga lyssna på våra egna hjärtan. För det är när vi känner oss sedda, lyssnade på, nära, som vi känner oss som mest levande. Och det är just detta som vi inte hinner med att göra. Och så frågar vi oss vad som är meningen med allt det här som kallas för livet…

Jag hjälper dig att förstå och komma närmare dig själv, så att du kan se vad du behöver göra för att leva mer på riktigt. Jag lyssnar, ställer frågor, ger nya infallsvinklar, drar i lite trådar, och får dig att känna dig levande. Levande och modig att våga leva ditt liv så som du vill leva det!

Och det är väl ändå det som är meningen, att vi ska Leva Livet!

Lena - Inredare & Livsolog
Lena - Inredare & Livsolog

Vi längtar alla efter mer kärlek och närhet i våra liv. Men hur ska vi kunna vara nära andra, när vi inte är nära oss själva? Allt börjar med dig!

Jag är så tacksam att jag tog modet till mig och vågade släppa taget, öppna mig, släppa vikten av att inte göra bort mig. För samtalen, nycklarna, verktygen, food for thought som du gett mig. Det var början till min nya dimension som fortsätter att utvecklas.
Det där ljuset i själen, det lyser!

-Niurvi

Som Livsolog erbjuder jag:

Kontakta mig på lena@holgerdesign.se