logo

Lena Nyholm

Om Lena Nyholm

Allt påverkar allt. De miljöer som vi vistas i påverkar oss och eftersom jag vill få människor att må bra så utgår jag alltid från vilken känsla jag vill skapa. I allt jag gör.

Efter många år inom modebranschen tog jag en fil.kand i Medie- och kommunikationsvetenskap med tanken att bli journalist. Det blir dock sällan som man har tänkt sig (oftast ännu bättre) och efter en tid inom eventbranschen träffade jag den fenomenala inredningsarkitekten Jannika Hernelius som lärde mig allt hon kan. Jag föll för inredningsyrket med dess variation och oändliga möjligheter och har sedan 2008 drivit Holger Design. Mitt mål är att skapa miljöer som får människor att må bra, som känns välkomnande och överraskande, och som ger positiva avtryck.

Under åren har jag varit bosatt i Paris, London och LA och jobbat med kunder i olika delar av världen vilket har varit otroligt inspirerande och extremt lärorikt. Nu pendlar jag mellan lägenheten i Järla Sjö och landstället utanför Töreboda och älskar att balansera det pulserande Stockholmslivet med det rofyllda stuglivet mitt i naturen.

Mitt liv har varit  en riktig bergodalbana och det har fått mig att genomgå ett gediget läkningsarbete, vilket jag är oerhört tacksam för. Det har lärt mig om hur skört livet är och hur värt det är att kämpa för att må bra. Det har också lett till en stor förståelse för människan i helhet och för individer i synnerhet. Och framförallt så har det stärkt min längtan och förmåga att hjälpa andra människor att lära känna sig själva, förstå sina behov och på sätt kunna att leva mer på riktigt. Både i sin inre och yttre miljö. Allt hänger ju ihop!

Nu balanserar jag inredningsuppdrag med arbetet som Livsolog eftersom jag vill sprida all den kunskap och alla de insikter som har lärt mig att älska allt vad livet har med sig, såväl motgångarna som medgångarna. Men framförallt för att jag vet att vi kan må så mycket bättre än vad vi gör, om vi möter livet med nyfikenhet istället för med tveksamhet.


 

Lena - Inredare & Livsolog
Lena - Inredare & Livsolog

För mig är det viktigaste hur vi mår och vad vi mår bra av, inte vad som är rätt och trendigt. Jag vill att vi lyssnar mer till våra hjärtan än till vad andra säger hur det ska vara.