logo

Lena Nyholm

Om Lena Nyholm

För mig är det viktigast att de miljöer som jag skapar är unika och ger
en upplevelse och ett avtryck

Efter en tid inom modebranschen tog jag en fil.kand i Medie- och Kommunikationsvetenskap för att bli journalist. Det blir dock sällan som man har tänkt sig (oftast ännu bättre) och efter en tid inom eventbranschen började jag assistera den fenomenala inredningsarkitekten Jannika Hernelius som lärde mig allt hon kan. Jag föll för inredningsyrket med dess variation och oändliga möjligheter och har sedan 2008 drivit Holger Design. Mitt mål är att skapa miljöer som får människor att må bra, som känns välkomnande och överraskande, och som ger positiva avtryck. Jag vill ge något mer än det vanliga, något annat än vad som förväntas. Jag vill inspirera, och inspireras. För livet handlar ju om att leva.

Under åren har jag varit bosatt i Paris, London och LA och jobbat med kunder i olika delar av världen vilket har varit otroligt inspirerande och extremt lärorikt. Nu pendlar jag mellan lägenheten i Järla Sjö och landstället utanför Töreboda och älskar att balansera det pulserande Stockholmslivet med det rofyllda stuglivet mitt i naturen.


Lena - Inredare & Livsolog
Lena - Inredare & Livsolog

Inredning är så mycket mer än bara snygga möbler och saker. Inredning handlar om att skapa rum som vi mår bra i. Färger, former, material, mönster, allt påverkar oss och när vi förstår detta så kan vi skapa rum som ger oss mer av det som vi behöver. Som inspirerar oss till att leva ett härligare liv.