logo

Lena Nyholm

Om Lena Nyholm

Kombinationen Inredare och Livsolog fungerar perfekt då det egentligen handlar om samma sak; att få människor att trivas och må bra,
både i sin yttre och sin inre miljö, i livet som helhet.
För allt hänger ihop

Efter många år inom modebranschen tog jag en fil.kand i Medie- och kommunikationsvetenskap. Det ena leder till det andra och efter en tid inom eventbranschen valde jag att starta eget och har sedan 2008 jobbat som inredningsdesigner. Under åren har jag varit bosatt i Paris, London och LA och jag har jobbat med kunder i olika delar av världen vilket har varit otroligt inspirerande och extremt lärorikt.

Jag har upplevt fantastiska framgångar i karriären samtidigt som jag har tampats med många svårigheter på det personliga planet. Motgångarna har fått mig att genomgå ett gediget läkningsarbete, vilket jag är oerhört tacksam för. Det har fått mig att förstå hur skört livet är och hur värt det är att kämpa för att må bra. Det har lett till en stor förståelse för människan i helhet och individer i synnerhet. Och framförallt så har det stärkt min längtan och förmåga att kunna hjälpa människor att läka och att leva mer på riktigt.

Nu balanserar jag inredningsuppdrag med arbetet som Livsolog eftersom jag vill sprida all den kunskap och alla de insikter som har gjort att jag nu älskar allt vad livet har med sig, såväl motgångar som medgångar. Men framförallt för att jag vet att vi kan må så mycket bättre än vad vi gör, om vi möter livet med nyfikenhet istället för med tveksamhet.

Jag brinner för att få människor att våga vara modiga och leva så som dom innerst inne vill leva!

Lena - Inredare & Livsolog
Lena - Inredare & Livsolog

”Jag jobbar inte med personlig utveckling, jag jobbar med personlig upptäckt. Det viktigaste i ditt liv är nämligen att du lär känna dig själv och förstår vad det är du behöver göra för att kunna leva så som du vill leva"