logo

Lena Nyholm

Om Lena Nyholm

Kombinationen Inredare och Livsolog fungerar perfekt då det egentligen handlar om samma sak; att få människor att trivas och må bra,
både i sin yttre och sin inre miljö, i livet som helhet.
För allt hänger ihop

Efter många år inom modebranschen tog jag en fil.kand i Medie- och kommunikationsvetenskap med tanken att bli journalist. Det blir dock sällan som man har tänkt sig (oftast ännu bättre) och efter en tid inom eventbranschen träffade jag den fenomenala inredningsarkitekten Jannika Hernelius som sedan lärde mig allt hon kan. Jag föll för inredningsyrket med dess variation och oändliga möjligheter och har sedan 2008 drivit Holger Design. Under åren har jag varit bosatt i Paris, London och LA och jobbat med kunder i olika delar av världen vilket har varit otroligt inspirerande och extremt lärorikt. Nu pendlar jag mellan lägenheten i Järla Sjö och landstället utanför Töreboda och älskar att balansera det pulserande Stockholmslivet med det rofyllda stuglivet mitt i naturen.

Mitt liv har varit en salig blandning av fantastiska framgångar i karriären och en riktig bergodalbana på det personliga planet. De motgångar som jag har upplevt har fått mig att genomgå ett gediget läkningsarbete, vilket jag är oerhört tacksam för. Det har lärt mig allt om hur skört livet är och hur värt det är att kämpa för att må bra. Det har lett till en stor förståelse för människan i helhet och för individer i synnerhet. Och framförallt så har det stärkt min längtan och förmåga att hjälpa andra människor att lära känna sig själva, förstå sina behov och på sätt kunna att leva mer på riktigt.

Nu balanserar jag inredningsuppdrag med arbetet som Livsolog eftersom jag vill sprida all den kunskap och alla de insikter som har lärt mig att älska allt vad livet har med sig, såväl motgångarna som medgångarna. Men framförallt för att jag vet att vi kan må så mycket bättre än vad vi gör, om vi möter livet med nyfikenhet istället för med tveksamhet. Och jag älskar att få folk att må bra, alltså på riktigt bra!

Jag brinner för att få människor att våga vara modiga och leva så som dom innerst inne vill leva! Både i sin inre och yttre miljö.


Under 2019 publiceras boken som jag så länge har längtat efter att skriva:
"Livet är enkelt, men inte så jävla lätt"

Det är en bok som kommer att ge dig möjlighet att lära känna dig själv på djupet genom att förenkla ganska komplicerade ämnen och ställa frågor som får dig att fundera och reflektera över vem du är, vad som är viktigt för dig och vad du behöver. På så sätt kommer boken att hjälpa dig att leva ditt liv så som du vill leva det.

Om du vill ha information om när och var du kan köpa boken så maila mig på lena@holgerdesign.se 

Lena - Inredare & Livsolog
Lena - Inredare & Livsolog

”Jag jobbar inte med personlig utveckling, jag jobbar med personlig upptäckt. Det viktigaste i ditt liv är nämligen att du lär känna dig själv och förstår vad det är du behöver göra för att kunna leva så som du vill leva"