logo

En kärleksfull spark i röven, Steg 1 – 9 april

Om eventet

  • Startdatum: 7 april, 2018
  • Slutdatum: 7 april, 2018
  • Börjar: 00:00
  • Slutar: 00:00

En kärleksfull spark i röven, Steg 1 – 7 april

”En dag som ger dig kraft och verktyg för att våga möta livet på ett ärligare, roligare och riktigare sätt. En dag som kan förändra ditt liv!”

Hej kvinna,

Känner du att det är dags att ta tag i det där som du vet att du behöver ta tag i, att det dags att ge dig själv det du vet att du behöver? Självtid, självreflektion, självförståelse, och självkärlek!

Är du intresserad av att förstå vem du är, varför vi alla gör som vi gör, och hur du kan göra förändringar som gör att livet blir härligare och riktigare?

Jag älskar livet, jag tycker det är otroligt intressant och spännande. Men jag vet också hur svårt det kan kännas. För jag har kämpat mig upp för alldeles för många uppförsbackar och gått igenom riktigt snåriga snår och trots (eller tack vare) detta så har jag lärt mig att livet är till för att levas. Att man får väldigt starka ben i uppförsbackarna. Och att när man har tagit sig upp så är man både starkare och klokare, och då blir livet härligare, och framförallt lättare, att leva.

Jag vill dela med mig av mina erfarenhet och insikter så att du kan få inspiration och hitta mod att våga ta de vägar och perspektiv som gör att du också kan få ut det mesta möjliga av ditt liv!

Steg 1 är en heldag fylld med inspiration, samtal, övningar, kunskaper och insikter. Vi kommer tillsammans skapa ett rum där vi kan vara öppna och ärliga, mot oss själva och varandra. Där vi lyssnar utan att döma. Där vi får möjlighet att vara dom som vi är och känna kraften av att vara tillsammans utan fasader och prestationer.

Mitt mål med detta är att ni ska våga lyssna mer på era hjärtan och börja leva mer på riktigt!

Sedan är du välkommen tillbaka på efterkommande steg och/eller enskilda samtal för att fördjupa din självförståelse ännu mer.

Maila mig på lena@holgerdesign.se för att få anmälningsinformationen

OBS att detta är en dag endast för kvinnor!