logo

Privat workshop för dig

Om eventet

  • Startdatum: 1 augusti, 2018
  • Slutdatum: 1 januari, 2020
  • Börjar: 00:00
  • Slutar: 00:00

För dig som vill ge dig själv det som vi alla behöver; TID

Tid att lyssna på dig själv och att lära känna dig själv.

Tid att försöka förstå dig själv och allt det som du lever i.

Tid att komma närmare dig själv och förstå vad som just du behöver för att du ska kunna leva mer som du vill leva.

Jag vet hur svårt det är att hitta tid och rum för att komma närmare sig själv. Vi kanske klämmer in ett yoga-pass, en coach-timme eller en promenad, men springer sedan snabbt vidare. Vi hoppas att det går att förändra våra liv i en handvändning. Vi vill ha snabba lösningar, enkla metoder, och sköna quick-fixes. Innerst inne så vet vi att vi behöver mer än så, men vi prioriterar annat och längtan inom oss trycks undan, utan att försvinna. Längtan efter att börja leva så som vi själva vill leva. Längtan efter närhet, trygghet, och efter att få känna oss starka och modiga. Vi vill så gärna ha ut mer av livet, men vi vet inte hur vi ska nå dit, var eller när. Vi hoppas på att det ska dyka upp något som kan hjälpa oss att komma vidare i livet, och därför erbjuder jag nu privata workshops.

I en privat workshop ses vi en längre stund, så att du får tid att lyssna på dig själv och lära känna dig själv, i lugn och ro. Du får tid att förstå vad det är du innerst inne vill, vad det är du behöver, och vad du kan göra för att få det.

En session varar i 2-5 timmar, och vi träffas på en plats där du kan känna dig trygg och lugn. Tiden anpassar vi utefter vad du behöver och kan just nu. Jag brukar rekommendera att vi ses hos mig i Järla Sjö, där vi har möjlighet att vistas både inomhus och utomhus.

Vi börjar med ett samtal där du får känna dig ordentligt lyssnad på. Sedan hjälper jag dig att hitta vägar som passar just dig och verktyg som du kan ta med dig. Vi lägger tillsammans upp en plan så att du kan göra långsiktiga förändringar och djupgående förbättringar i ditt liv.

Målet är att du ska hitta kraft och mod så att du vågar göra allt det där som du innerst inne vet att du behöver göra. Leva!


Pris efter överenskommelse utefter förutsättningarna som passar dig bäst.

Maila mig på lena@holgerdesign.se