logo

Privat workshop för dig

Om eventet

  • Startdatum: 1 augusti, 2018
  • Slutdatum: 1 januari, 2020
  • Börjar: 00:00
  • Slutar: 00:00

I en privat workshop ses vi en längre stund, så att du får tid att lyssna på dig själv och lära känna dig själv, i lugn och ro. Du får tid att förstå vad det är du innerst inne vill, vad det är du behöver, och vad du kan göra för att få det.

Vi jobbar tillsammans i samtal och med värdegrundsanalys, andningsövningar, healing, och andra inåtriktade praktiker för att hitta vägar som passar just dig och verktyg som du kan ta med dig. Vi lägger tillsammans upp en plan så att du kan göra långsiktiga förändringar och djupgående förbättringar i ditt liv. Jag hjälper dig att hitta kraft och mod så att du vågar göra allt det där som du innerst inne vet att du behöver göra.


En session varar i 3 timmar och vi ses hos mig i Järla Sjö där vi har möjlighet att vistas både inomhus och utomhus.

Jag rekommenderar paketet som innehåller 1 timme + 3-4 timmar + 1 timme.
Först möts vi för att få förståelse för vad just du behöver. Sedan ses vi i tre till fyra timmar så att du når djupt och får full förståelse för dina behov. Och sedan ses vi för en uppföljning och utvärdering av vidare behov.

Pris 2 800 kr

Pris för 1 timme: 800 kr

Endast workshop: 1 800 kr

För bokning maila mig på lena@holgerdesign.se


Jag vet hur svårt det är att hitta tid och rum för att komma närmare sig själv. Vi kanske klämmer in ett yoga-pass, en coach-timme eller en promenad, men springer sedan snabbt vidare. Vi hoppas att det går att förändra våra liv i en handvändning. Vi vill ha snabba lösningar, enkla metoder, och sköna quick-fixes. Innerst inne så vet vi att vi behöver mer än så, men vi prioriterar annat och längtan inom oss trycks undan, utan att försvinna. Längtan efter att börja leva så som vi själva vill leva. Längtan efter närhet, trygghet, och efter att få känna oss starka och modiga. Vi vill så gärna ha ut mer av livet, men vi vet inte hur vi ska nå dit, var eller när. Vi hoppas på att det ska dyka upp något som kan hjälpa oss att komma vidare i livet, och därför erbjuder jag nu privata workshops.

Ge dig själv tid: 

Tid att lyssna på dig själv och att lära känna dig själv.

Tid att försöka förstå dig själv och allt det som du lever i.

Tid att komma närmare dig själv och förstå vad som just du behöver för att du ska kunna leva mer som du vill leva.