logo

Workshops

Workshops

Jag bär med mig den kärlek som bubblade i kroppen och alla de känslor som uppstod. Jag uppskattade så den öppenhet som präglade gruppen tack vare dig

- Filippa

Jag har länge velat hitta ett sammanhang, ett rum, där vi kan vara ärliga och öppna tillsammans med andra. Andra som också är nyfikna på livet, på sig själva och på andra. Nyfikna på hur vi kan leva mer på riktigt, från våra hjärtan, vårt inre. Och nyfikna på hur fasiken man gör det i det röriga uppvisningssamhället som vi nu lever i där det mesta handlar om det yttre istället för det inre.

Jag har nämligen förstått att det är när vi har nära och ärliga relationer som vi lever som lyckligast och att det är supersvårt att vara nära andra om vi inte först är nära oss själva. Och jag har insett hur svårt det är att komma nära sig själv när vi hela tiden uppmanas att springa ifrån oss själva, istället för att vi försöker förstå oss själva. Och jag vet så väl hur svårt det är att hitta tid, kraft och möjlighet för att söka reda på vem man är och vad man innerst inne behöver, när livet fylls av allt som man borde och måste göra.

Efter alla år av eget inre arbete så har jag insett att just det där sammanhanget saknas, det rummet som jag har försökt hitta. Rummet som är en blandning av ett insiktsfullt retreat, en härlig inspirationsföreläsning och en kurs i förståelsen av människan som helhet och sig själv som individ. Ett rum som är lite ovanligt, men samtidigt helt ofarligt, och framförallt nödvändigt.

Så jag skapade workshopen som jag kallar för ”En kärleksfull spark i röven”. Under en heldag skapar vi tillsammans ett rum där vi får möjligheten att vara öppna och ärliga, där vi lyssnar på varandra och på oss själva, där vi tillåter oss att vara dom som vi är utan att behöva vara rädda för att bli dömda. Mitt mål med detta är att deltagarna ska känna sig närmare sig själva och sina hjärtan och på så sätt våga möta livet med mer mod och kraft.

Mitt mål är att vi alla ska våga lyssna på våra hjärtan och leva mer på riktigt!

Nu finns det tre steg att gå, samt en uppsamlingstid för vidare förståelse och nyfikenhet på måndagskvällar för de som varit med på Steg 1 och 2.

Steg 1

En heldag med samtal och övningar som ger dig förståelse för vem du är och varför vi är som vi är.

Steg 2

En heldag med samtal och övningar kring alla de känslor vi känner, varför vi känner och hur det känns.

Steg 3

En heldag med samtal och övningar som hjälper dig att definiera din värdegrund för dig själv och andra

Måndagkvällar

Öppna samtal utifrån olika teman och deltagarnas önskemål

Tidigare deltagare

Om Workshops

Jag har länge sökt efter ett rum där man kan samtala och vara öppenhjärtig utan att behöva vara bästa vänner. Eller bli dömd. Just detta kände jag att jag fick när vi sågs. Att våga berätta vad som finns inom mig. Att all smärta som kan komma till mig ibland, utan anledning, finns det andra som också känner.

- Olivia

Med din hjälp tror jag att jag inte bara tog mig upp till där jag var tidigare utan vida över. Jag är dig redan så oändligt tacksam för din genuina klokskap, värme och omtänksamhet och för att DU delade allt detta med oss!

- Emma

Tack Lena, Idag har jag fått vistas, existera, bara vara, samverka, med ett öppensinnat, varmt och starkt gäng. Lärt mig mycket om mig själv idag, tänk att den resan aldrig tar slut…

- Claudia

Så sjukt insiktsfullt, lärorikt, tydligt, livsvidgande, intressant och massor mer därtill.

- Karin

Utöver allt ovan tar jag även med mig allt kit o mys däremellan. Upplevelsen, känslorna, förnimmelsen. Doften. Mina tankar, de andras tankar, dina tankar. Jag tycker det du gjorde med och för oss var fantastiskt och jag ser med handen på hjärtat redan ljusare på tillvaron tack vare dig.

- Emma

Känner enorm tacksamhet för att jag fick dela denna dag med alla inblandade. Ville bara hänga kvar och höra/lyssna/prata mer med alla.

- Alex

Jag hade velat sitta och tala med er hudlöst och öppet varje dag resten av livet om det var möjligt! Samtal avskalade från fasader och prestige, det är ju ett livselixir känner jag.

- Lina